top of page

Seurustelet narsistin kanssa

Seurustelet lupaavan puolisoehdokkaan kanssa, mutta asutte toistaiseksi erillänne.

Tämä ajanjakso on erittäin kriittinen oman tulevaisuutesi kannalta. Mikäli seurustelet narsistin kanssa, hän kykenee pitämään maskiaan yllä vielä seurusteluvaiheessakin hyvin ja tekeytymään unelmakumppaniksi. Maskin alla on odotus siitä, että hän saa sinut tiiviimmin koukkuunsa. Ole varovainen, jos tässä vaiheessa sinulle esitetään kihlautumista ja naimisiinmenoa. Ne ovat narsistin keino sitoa sinut mahdollisimman nopeasti ja pysyvästi itseensä. Jos lankeat, saatat joutua vankilaan loppuelämäksesi, mutta sinun on vaikea uskoa sitä.

 

Kaikki saattaa tuntua unelmalta, mutta voi olla täyttä valhetta, jota narsisti on taitava näyttelemään. Narsisti elää koko elämänsä valheessa. Kunhan menet lankaan, valheet alkavat paljastua hiljalleen. Siinä vaiheessa narsisti ei enää jaksa esittää, vaan hänen todellinen luonteensa tulee esille. Unelmapuolisosta kuoriutuu kauhukumppani.

 

Narsistiset piirteet ilmenevät päivittäin pienissä asioissa, ja ajan kuluessa narsistinen aggressio ja törkeä käytös ovat pysyvä moodi. Saat esimakua pahuuden todellisesta voimasta, kun sinua aletaan epäillä, väheksyä, sättiä, moittia ja kyseenalaistaa. Ja tämä on vasta alkua. Jos annat asioiden edetä, eli alistamisen muuttuessa rakkauspommitukseksi lankeat uudelleen maskista pulppuaviin valerimpsuihin, olet mennyttä ja elämäsi saattaa tuhoutua. Ole siis tarkkana, äläkä missään nimessä muuta hänen kanssaan yhteen!

Seurustelu narsistin kanssa saattaa olla sinulle surmanloukku!

Narsistin maski

Varo narsistia!

Seurusteluvaihe on narsistille aktiivisen maskauksen aikaa

Seurusteluvaiheessa narsisti esittää parastaan. Hän satsaa kaikkensa, jotta koukuttuisit ja vaatii sinulta aikaa.

Huomaa, että narsistin agenda on saada sinut mahdollisimman nopeasti koukutettua.

Huomaa, että narsisti on harjaantunut esittämään valeminäänsä.

Huomaa, että narsistilla on todennäköisesti samaan aikaan muita "hoitoja", et ole suinkaan ainut.

Huomaa, että mitä enemmän annat aikaasi, sitä syvemmälle uit hänen verkkoonsa.

Naisen meikatut kasvot
bottom of page