top of page

Narsistin fyysinen väkivalta

Narsisti harjoittaa hyvin usein fyysistä väkivaltaa. Väkivalta on narsistille "keino" ratkaista ja hoitaa asioita, sillä häneltä puuttuvat tasapainoisen ihmisen vuorovaikutus- ja toimintatavat parisuhteessa. Malli, jonka hän on lapsuudessaan saanut, on johtanut aggressiiivisuuteen. Lisäksi väkivalta on nimensä mukaisesti vallan käyttöä puolisoa kohtaan, ja siihen narsisti on nimenomaan erikoistunut.

Muista, että fyysinen väkivalta on aina rangaistava teko!

Kenelläkään, missään olosuhteissa, ei ole oikeutta käyttää fyysistä väkivaltaa toista ihmistä kohtaan. Suhde, jossa väkivaltaa esiintyy, ei ole terve ja tasapainoinen parisuhde.

 

Hankkiudu tällaisesta suhteesta välittömästi eroon. Jatkuvassa pelossa eläminen voi viedä terveytesi ja altistaa sinut vakaville sairauksille. Pahimmassa tapauksessa saatat menettää henkesi joko narsistin väkivallan uhrina tai vakavasti sairastuneena.

Lisäksi, mikäli suhteesta on lapsia, aiheuttaa väkivalta heille vakavia traumoja ja pelkoja loppuiäkseen. Tätä et voi mitenkään muuten estää kuin lopettamalla toksisen suhteen. Asia on myös lastensuojelukysymys.

Naisen nyrkit köytettyinä
Pahoinpidelty nainen
bottom of page