top of page

Deittailet narsistia

Olet treffivaiheessa ja tavannut upean sielunkumppanin.

Uusia ihmisiä tavatessa odotukset ovat korkealla. Tiedostamattamme odotamme, että kokelas osoittaisi sellaisia piirteitä, joita voisimme ihailla. Kun yhteiskunnassamme vallitsee kulttuuri, jossa parisuhde ja edustuskelpoinen puoliso ovat jopa status, sinulla voi olla kova paine löytää kumppani. Iän myötä tuo paine suurenee ja epätoivo asian suhteen lisääntyy.

Ole erityisen varovainen, jos vaikuttaa siltä, että deittisi on "unelmiesi puoliso" tai "sielunkumppani". Yhdellä deitillä tätä ei voi mitenkään saada selville, ja narsisti on erittäin taitava feikkaaja. Narsistilla on suorastaan strategia sinun koukuttamiseksesi -  täysin toiset tarkoitusperät kuin itselläsi.

Sinä haet ehkä elämänmittaista rakkautta, narsisti hakee sinusta itselleen energia- ja materiaalilähdettä, jota voi rajattomasti hyödyntää ja sen jälkeen hylätä. Lisäksi narsistilla on useita suhteita meneillään samanaikaisesti. Jos siis jokin asia vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, ole erityisen varovainen. Unelmiesi deitti saattaa olla huippuunsa viritetty narsistin ansa.

Muistathan, että se paikka, josta unelmiesi deitin löysit, on hänelle koti. Sinun on siis turha kuvitellakaan, että hän pysyisi poissa deittipalstoilta, sen on hänelle "toinen luonto". Iskuyritykset, saaliin jano, matchit, hertat, profiilin katsomiset, tykkäämiset...ne tuottavat valtavan endorfiiniryöpyn, jota narsistin on mahdoton vastustaa. Varaudu siis, että kartoituksesi tuloksena tai verkostosi hälytyksen kautta tulet huomaamaan, että deittien, jopa panojen etsintä rullaa huolimatta siitä, että hän tituleeraa sinua elämänsä puolisoksi.

Deitti narsistin kanssa saattaa olla sinulle tuhoisa tie!

Narsistin maski

Varo narsistia!

Deittivaihe on narsistille kiihottavaa aikaa

Nykyajan deittailukulttuuri mahdollistaa narsisteille vapaan temmellyskentän ja paljon kohteita.

Huomaa, että narsisti osaa ilmaista itseään taitavasti Tinderin tai vastaavan alustan chatissa.

Huomaa, että narsistin kaikki tekeminen perustuu valheellisuuteen.

Huomaa, että narsistilla on alkuvaiheessa aina maski päällä.

Huomaa, että narsistilla on kiire saada sinut koukkuun.

Mies nauraa karnevaalipäähine päässään
bottom of page